MegaJobs
Bedrijfswebsite
JobFace

Werken via ons

Werken is volgens ons typisch zon situatie waarin 1+1 veel meer is dan 2. Voor jou zoeken we een werkgever die bereid is om aan de ontwikkeling van je potentieel te werken. En voor bedrijven zoeken we medewerkers die de bedrijfsactiviteiten mee naar een hoger niveau te tillen.

Randstad is in België actief sinds 1965. Je kent ons misschien het beste als uitzendkantoor, maar we doen zoveel meer. Voor elk talent zoeken wij de geschikte job. En die betekent misschien wel het startpunt van een mooie carrière.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Randstad sta je er niet alleen voor, maar word je ondersteund door een team van enthousiaste consultant die het onderste uit de kan halen om jouw ideale job te vinden..
Dus solliciteer nu bij Randstad!

via Randstad vind je...

 * tijdelijk of vast werk

Bij Randstad vind je opdrachten van korte of lange duur. Tijdelijk of vast. In alle sectoren. Je vindt heel wat vacatures op www.randstad.be. Maak er je profiel aan, en je kan onmiddellijk solliciteren voor een job die bij je past.

* vast in opeenvolgende projecten bij verschillende klanten

Ben je een specialist in engineering, ICT, finance, life sciences, sales & marketing of HR? Randstad Professionals begeleidt en selecteert experten voor projecten of vaste functies bij topwerkgevers. De ideale werkomgeving voor wie houdt van de afwisseling van projectwerk en te vinden is voor een stevige uitdaging op langere termijn. Meer info op www.randstadprofessionals.be.

* vast werk bij 1 van onze klanten

Randstad Professionals rekruteert en selecteert medewerkers voor vaste jobs bij de beste bedrijven - zowel lokale werkgevers als grote multinationals. We begeleiden en coachen je in je zoektocht naar vast werk.
Ben je een ingenieur of technische bachelor? Dan kan je bij Insel terecht (www.insel.be). De consultants van Insel zijn zelf ingenieurs. Ze spreken je taal en kennen je wereld. Ze geven je een klare kijk op je carrièremogelijkheden en oriënteren je op de arbeidsmarkt.

* vast werk bij Randstad zelf

Misschien wil je wel aan de slag bij een toonaangevende werkgever in de HR-sector? Dan is Randstad natuurlijk een uitstekende keuze. Je komt terecht bij een marktleider waar je je commerciële vaardigheden en interesse in human ressources optimaal kan combineren. Surf naar www.randstad.be/bestewerkgever en krijg de smaak te pakken.