MegaJobs

Over MegaJobs

Over MegaJobs 
- werkgevers
   missie
   aanpak
   voordelen
-  jobzoekers
   missie

Producten
Alle tarieven 
single jobpostings 
- abonnementen
- TopJobs
- JobFace
bannering
- CV-search 

Contact
MegaJobs:
03/293 44 84
e: info@megajobs.be


Plaats vandaag nog uw jobs tegen de laagste tarieven in België

 

Megajobs in Nederland
MegaJobs is in 2004 opgericht als onafhankelijke online jobsite. De doelstelling is om zowel kleine als grote bedrijven online te ondersteunen in hun wervingsbehoefte, alsmede om kandidaten te helpen in hun carrière-oriëntatie en zoektocht naar een nieuwe werkgever.

Megajobs biedt hiertoe naast www.MegaJobs.nl een uitgebreid online netwerk van partner- en doelgroepsites voor werkzoekenden en werkgevers en een sterk linkprogramma, wat garanties biedt voor kwalitatief bezoek van zowel latente als actieve jobzoekers.

Met ruim 50.000 jobs (waarvan 27.000 in de Benelux) voor 2000 werkgevers en maandelijks circa 500.000 gebruikers is MegaJobs intussen de grootste onafhankelijke jobsite van de Benelux.

Megajobs België
Vanuit de opgebouwde expertise bij Megajobs in Nederland startten we medio augustus 2010 in België door met www.MegaJobs.be.  Sleutelwoorden hierbij zijn:

- maximale inzet van middelen in een win-win-model,
- optimale online-vindbaarheid van uw jobs en
- een gegarandeerde discounteraanpak. 

1. Onze missie en aanpak naar de werkgever

a. Megajobs wil op efficiënte wijze uw jobaanbod matchen met de gepaste kandidaat.
Was voorheen bij een jobsite vooral het bereik het onderscheidend motto, thans gaat het om haar inhoud en het pad naar die inhoud. MegaJobs.be investeert dan ook veel in beschikbaarheid, vindbaarheid en herkenbaarheid van bedrijven, in eerste instantie via optimalisatie van Google- en andere search engines. We kiezen dus consequent niet voor meer marketingactiviteiten in het Megajobs.be-label, maar wel voor investeringen om die geschikte kandidaat met uw openstaande functies in contact te brengen.

Via diverse platforms kan u jobs uploaden, losse vacatures plaatsen en uitgebreid gebruik maken van onze CV-database.  U kan op een gebruiksvriendelijke wijze onbeperkt zoekopdrachten uitzetten en dagelijks op de hoogte worden gebracht van recente inschrijvingen.

Het oriëntatie- en sollicitatiegedrag van de moderne jobzoeker is diverser en gerichter geworden en hij zet hierbij steeds meer kanalen in. Megajobs zorgt nu en in de toekomst voor bijkomende verkeer via overeenkomsten met gerenommeerde partner-en doelgroepsites. Daarbij is het van belang dat u als werkgever op een duurzame en coherente wijze uw wervingsstrategie kan inzetten en beheren.

Met de sterke toename van de inter-Europese arbeidsmarkt en programma’s als Erasmus, kijkt de werknemer van vandaag ook over de landsgrenzen.  Zo laat de zoekmachine van MegaJobs nadrukkelijk toe een nieuwe job te zoeken op afstanden die de grens overschrijden, en vindt de inkoper uit Antwerpen door te zoeken in een straal van 50 kilometer rond zijn woonplaats Merksplas óók die nieuwe job in Breda. Net daarom biedt MegaJobs.be ook vele duizenden jobs binnen andere EU-lidstaten (en daarbuiten).

b. Megajobs wil uw goedkoopste online-rekruteringspartner zijn.
MegaJobs hanteert in België het discountermodel.  Door onze ‘lean is mean’ aanpak en de technische in-house kennis vanuit www.megajobs.nl, kunnen wij u single job postings aanbieden aan tarieven vanaf 109 EUR, tot 75% procent goedkoper dan de gepubliceerde tarieven van andere jobsites.  We engageren ons bovendien om steeds de goedkoopste te zijn en legden de laagste-prijsgarantie vast via onze MegaPhone: vindt u elders goedkoper, dan betalen wij u het verschil terug.

Tenslotte wil Megajobs de adverteerder kostenefficiënt gebruik laten maken van tools, waar elders apart voor betaald dient te worden. Zo kan u steeds gratis uw logo meeplaatsen, bieden wij u kosteloos CV-search aan en kan u via JobFace bij de functieprofielen in de abonnementsformules gratis bedrijfsfilms publiceren.

Sterker nog, de komende maanden zullen via de Mega Try-Out Belgische werkgevers MegaJobs.be kunnen testen op basis van een ‘no cure no pay’-model: geen gepaste kandidaat gevonden, dan hoeft u niet te betalen.

c.  ‘Waarom www. megajobs.be? 7 maal ‘Daarom’.
- Win-win-partnership met maximale inzet aan middelen
- Optimale vindbaarheid via Google en andere search-engines
- Job doorplaatsing in ons netwerk (linkpagina partners)
- Internationaal aanbod
- U betaalt steeds het laagste online-tarief
- Gratis toegang tot de CV-bank
- Gratis refresh van uw functie na 42 dagen
- Uitgebreide responsmeting en –rapportage

2. Onze missie naar de actieve en latente jobzoeker:
MegaJobs wil het instrument zijn waarmee de jobzoeker vorm geeft aan de volgende stap in zijn/haar carrière.  In het online communicatieproces is eenvoud en transparantie doorslaggevend. De kandidaat kan in een handomdraai zijn/haar CV plaatsen en bv het profiel verrijken met een extra curriculum. Hierbij kunt u denken aan extra informatie van kandidaten via LinkedIn, Plaxo, FaceBook, Twitter via welke zij melding maken van hun verworvenheden. Hiermee wordt het CV meer in een relevante context geplaatst en leert u de kandidaat beter kennen.

Het zoekproces naar vacatures wordt vergemakkelijkt via MyJobs, waarbij de jobzoeker via Jobmails zoekacties vastlegt en hij/zij tot dagelijks het laatste jobaanbod ontvangt.

Jobs, just jobs: Megajobs.be zelf is onderscheidend door zijn eenvoud en gebruiksgemak. Er werd via pen & paper tests en een uitgebreid eye-tracking onderzoek veel aandacht besteed aan de navigatie. Geen overbodige redactie, niet door de schermen moeten zoeken om een job te zoeken. MegaJobs, it’s all about jobs.

>MegaJobs Nederland en MegaJobs België zijn geregistreerde handelsnamen van MegaJobs B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Amersfoort onder nummer 32101011. Het beeldmerk MegaJobs is gedeponeerd bij het Benelux Merkenregister. 

Beslist? Bestel online uw abonnement
 
Vrijblijvend advies gewenst? Contacteer sales of mail